Siirry suoraan sisältöön

Humuskampanjan Maajuhla 13.12.2022

Humuspiiri tiistaina 13.12.2022 klo 18-20, Maajuhla! Juhlitaan yhdessä maata taidetta tehden.

Humuspiiri on kampanjan opintopiiri elävästä maasta ja yhdessä luomisesta. Piiri kokoontuu zoomissa. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Ihmiset eri maissa voivat havahtua tehtäväänsä maanhoivaajana ja kysyä: mitä minä voin tehdä maaperän hyväksi. Voimme ajatella, että ihminen on yksi kanssaluoja olentojen ja elämän verkostossa, jossa kaikki on elävää vuorovaikutussuhdetta. Kansainvälistä maaperäpäivää vietetään 5.12.2022. Humuskampanja juhlii planeettamme ja sen maaperää tiistaina 13.12. taidenyyttikesteillä.

Tuo yhteiseen taidepöytään jotain, joka kuvaa kiitollisuuttasi Äiti Maalle. Se voi olla runo, mietelmä, laulu, kuva, väri, kasvi tai kirjoitus. Tai mitä ikinä keksitkin! Se voi olla oma tai ehkä olet lukenut tekstin tai kuullut runon, joka on saanut sinut pohtimaan elämää maapallon päällä syvällisemmältäkin.

Nyt maa uinuu lumen alla ja järjestelee ensi kevättä. Lilja Mettälän sanoin: Ei tarvita valtavia harppauksia, sillä jokainen voi pienilläkin teoilla vaikuttaa luonnon hyvinvointiin. Näin lajimme saa asua tällä kauniilla planeetalla jatkossakin.

Tervetuloa juhlimaan elävää planeettaa!

Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen info@humuskampanja.fi